fbpx

Predstavljamo KING Centar Znanja

KING Centar Znanja novootvoreni je edukacijski centar s inicijativom promicanja najnovijih saznanja i vještina u području SAP tehnologija.

Kao jedini SAP Education Services partner u Hrvatskoj, KING Centar Znanja ovlašten je pružati edukacije iz službenog SAP kataloga koji obuhvaća sve module rada u SAP-u, a svojim korisnicima pruža podršku pri učenju i usavršavanju vještina. Osim edukacija isporučenih na SAP sustavima, Centar Znanja nudi i ciljano osposobljavanje stručnih timova, kao i programe prilagođene specifičnim zahtjevima krajnjih korisnika.

Kako bi polaznici izvukli maksimum iz svih edukacija, na raspolaganju je tim predavača stručnih SAP konzultanata s dugogodišnjim iskustvom rada u SAP-u.

KING Centar Znanja organizacijama koje koriste SAP tehnologije omogućuje postizanje veće učinkovitosti i produktivnosti, a zaposlenicima i korisnicima profesionalni razvoj i stjecanje vještina u najnovijim SAP proizvodima i rješenjima.Tečajevi pokrivaju sve module, od tehničkih do poslovnih, a nakon uspješno završene edukacije, polaznicima se otvara put prema certifikaciji kojom stječu osobno priznanje i napredovanje u karijeri.

Prijavite se putem OBRASCA kako biste na vrijeme saznali termine edukacija i sve ostale zanimljivosti o KING Centru Znanja.