fbpx

Karijere

Pridruži se timu koji

digitalizira društvo

Zašto baš KING ICT?

Kao jedna od najvećih IT tvrtki u Hrvatskoj, KING ICT daje ti mogućnost razvoja karijere u smjeru u kojem želiš. Pridruži se dinamičnom timu stručnjaka koji su uvijek spremni podijeliti znanje i iskustvo, dati savjet i poslušati mišljenje. Kako bismo bili u toku s novim tehnologijama, zaposlenicima omogućujemo dodatne edukacije, sudjelovanje na radionicama i konferencijama i rad na zanimljivim projektima u dinamičnom i otvorenom timu. Kingovci kao plus uvijek naglase pozitivnu atmosferu u tvrtki i fleksibilnost. Stvaramo i potičemo kulturu u kojoj je poželjno pokazati svoje sposobnosti i omogućiti ti da ostvariš sve svoje potencijale.

Koga tražimo?

Tražimo ambiciozne, proaktivne, kreativne i motivirane ljude koji mogu raditi timski, ali i samostalno na projektima koji digitaliziraju društvo. Želiš li nastaviti karijeru ili je tek započeti – naša su ti vrata otvorena, a sve što trebaš napraviti je kontaktirati nas.

Tehnologija

U Kingu brojni timovi rade na razvoju i isporuci rješenja u svim ključnim ICT područjima: softverska, infrastrukturna i aktivna mrežna rješenja, rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Svoja rješenja razvijamo prema preporukama metoda ITIL, IPMA i Agile, primjenjujući PMI metodologiju i koristeći najbolje od Scrum i Kanban metodologije. Svaki član tima ima mogućnost istraživanja novih programskih jezika, tražiti pomoć seniora i tako proširiti naš tehnološki radar.

Infrastrukturni IT sustavi, ITSM, kibernetička sigurnost, mrežno orijentirani sustavi i sustavi tehničke zaštite i pasivnih mrežnih rješenja, Frontend, Java ili .NET, automatizacija procesa i testiranja, sve smo pokrili! Osim toga, naši partneri su vodeće svjetske ICT tvrtke kao što su CISCO, SAP, Genetec, Bosch, Oracle, VMware, APC, Dell Technologies i dr.

Ravnoteža prije svega

Fleksibilni smo – razumijemo da možda nisi jutarnji tip, a znamo da su neki produktivni i kada rade iz udobnosti svog doma. Nakon završetka radnog dana, posao ne nosiš kući i nema neugodnih „prekovremenih“ iznenađenja. Cilj nam je svima pružiti priliku da svoje radne obaveze prilagode i organiziraju prema svojim privatnim i obiteljskim obavezama.

Studiraš? Odlično!

Odlični smo u prepoznavanju talenata i skrivenih potencijala. Zato smo pokrenuli niz programa plaćene prakse i besplatne edukacije u sklopu KING ICT Akademije. Svi polaznici Akademije imaju mogućnost stalnog zaposlenja ili daljnjeg stipendiranja. Ne brini, imamo razumijevanja za tvoje studentske obaveze, a surađujemo i s brojnim studentskim udrugama.

Pošalji otvorenu prijavu

Želiš se pridružiti našem timu, ali trenutno nema otvorenih natječaja za posao koji želiš? Pošalji nam otvorenu prijavu, napiši koje te područje rada zanima i priloži životopis. Svaku prijavu ćemo pregledati jer su nova pojačanja uvijek dobrodošla!

Paket beneficija za sve naše djelatnike

Kad si Kingovac – slušamo tvoje želje. Zato u tvrtki zasad imamo preko 30 različitih beneficija koje mogu koristiti svi djelatnici. Izdvajamo samo neke od beneficija na raspolaganju:

Beneficije

Fleksibilno radno vrijeme
Hibridni rad
Anatomski Aeron Herman Miller stolci
Subvencionirane sportske aktivnosti
Parking
Pametni telefon i laptop
Naknada za prijevoz s posla i na posao
Budžet za edukaciju
Poklon za rođenje djeteta
Skraćeno radno vrijeme nakon povratka s porodiljnog
Plaćeni dopust na rođendan djeteta
Plaćeni dopust za prvi dan vrtića i škole
Božićnica
Poklon paket za Božić
Božićni poklon za djecu
Božićna predstava za djecu zaposlenika
Dodatno zdravstveno osiguranje
Dobrovoljni mirovinski fond iz plaće
Osiguranje od nezgode/smrti/invalidnosti
Potpora za slučaj smrti u obitelji
Diners Club i Premium Visa članarina
Referral program
Otkup opreme
Teambuilding