fbpx
Stvaramo digitalnu budućnost za sve nas.
I generacije koje dolaze.
Upoznaj uigrane timove stručnjaka u čijim rukama tehnologija postaje budućnost.

Ko smo?

KING ICT je sistem integrator čija su specijalnost napredna ICT rešenja koja pozitivno utiču na poslovanje i društvo. Pospešujemo poslovanja i stvaramo dodatnu vrednost za naše klijente vodeći se željom da zajedno gradimo povezanu i digitalnu budućnost. Svesni smo da su naš najveći kapital naši radnici i važno nam je da ostanu motivisani i imaju prilike za intelektualni rast i napredak.

Klijenti

Zadovoljstvo korisnika jedan je od naših glavnih prioriteta. Verujemo da uspešan razvoj leži u individualnom pristupu svakom projektu,bez obzira da li se radi o usko specijalizovanim ili rešenjima koje u svakodnevnom životu koristi veliki broj ljudi. Naši klijenti dolaze iz različitih branši poput transporta, energetike, poljoprivrede, zdravstva, obrazovanja, pravosuđa, trgovine, finansija i telekomunikacija.

Rešenja

Bazirajući se na novim tehnologijama, cloudu i mobile first principu, stvaramo inovativna enterprise rešenja. Razvijamo i implementiramo rešenja poput ERP-a, DMS-a, kao i proizvode za upravljanje efikasnošću zaposlenih kao što je HRplus. Gradimo DATA centre, optimizujemo IT infrastrukturu, uvodimo bezbednosna rešenja i razvijamo nove načine upravljanja informacijama. Iz toga su proizašli proizvodi poput BI sistema za poslovno izveštavanje i GIS rešenja za razmenu prostornih informacija.

Usklađenost poslovanja

Svi naši poslovni procesi usklađeni su s međunarodnim normama, kao i sa zakonskim regulativama RH, odnosno sa zakonskim regulativama RS. Oblikovali smo i redovno održavamo Politiku bezbednosti informacija (ISO 27001), Politiku upravljanja uslugama (ISO 20000), Politiku kvaliteta (ISO 9001), Politiku zaštite životne sredine (ISO 14001), Politiku privatnosti, kao i Politiku zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.

Posedujemo Sertifikat poslovne sigurnosti u skladu sa Zakonom o bezbednosti informacija sa oznakom ‘TAJNO’ (Nacionalno TAJNO, NATO SECRET, EU SECRET). Naše delovanje usklađeno je sa zakonskim regulativama Republike Hrvatske iz područja tehničke zaštite (kao i Republike Srbije). Naši stručnjaci sve faze projekta vode prema preporukama metoda PMI, ITIL, IPMA i Agile.

Specijalizovane kompanije

Pod KING ICT-om posluju i: Aktivis, kompanija specijalizovana za upravljanje dokumentima, Smart Energy, kompanija specijalizovana za sprovođenje mera u području energetske efikasnosti, Planet IX, kompanija specijalizovana za korišćenje veštačke inteligencije i njenu primenu u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim letelicama.

Sa sedištem u Zagrebu, prisutni smo u regionu: Bosni i HercegoviniSrbiji i Severnoj Makedoniji.
Razvili smo i mrežu servisnih centara na području Hrvatske koja je korisnicima dostupna 24/7.

Partneri

Naši partneri su principali vodeće svetske ICT kompanije. U saradnji s njima stvaramo najpogodnija rešenja za svakog korisnika i izvodimo najkompleksnije zahvate prateći dinamične trendove u informaciono-komunikacionim tehnologijama.
Prikaži više Prikaži više
Prikaži manje Prikaži manje

Opšte informacije

Naziv kompanije

KING ICT društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno informatičke usluge

Skraćeni naziv

KING ICT d.o.o. Beograd

Direktor

Vladimir Matijević

MB

20307625

PIB

105075358

Registracija

Agencija za privredne registre

BD

56089/2007

Žiro račun

Banca Intesa ad Beograd, 160-278483-88
AIK Banka a.d. Beograd, 285-1001000000162-18
ProCredit Bank a.d. Beograd, 220-0000000136268-46

Press centar

Obratite nam se u vezi sa svim dodatnim informacijama o kompaniji KING ICT i poslovanju

T: +385 (0)1 3033 571
E: komunikacije@king-ict.hr

Logotip