fbpx

Četvrto izdanje Change konferencije

Softverska konferencija Change posvećena enterprise rješenjima i ove godine okuplja svjetske stručnjake i regionalnu IT zajednicu.

U tvornici Kraš u Zagrebu 28. rujna 2019. nastavljamo uspješnu tradiciju dovođenja svjetski renomiranih predavača našoj publici, a o tome smo razgovarali s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

„Ove godine će nam se predstaviti Jeff Prosise, stručnjak za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu temeljenu na Microsoft Azure tehnologiji. Poput Jeffa, vrlo čest gost najboljih konferencija u Europi, Viktor Farčić također će obogatiti naš program novostima vezanim uz DevOps problematiku, mikroservise, automatiziranje procesa razvoja korištenjem CI/CD i TDD metodologijama. Trenutno radimo na sadržaju konferencije, a ovim putem pozivamo sve koji žele podijeliti svoje znanje i iskustvo na Change konferenciji da se prijave za predavača“.
Kao i prošlih godina, osim tri tracka ispunjenih tehničkim i poslovnim temama, jedan track je rezerviran za radionice na kojima će zainteresirani posjetitelji imati priliku učiti od faze postavljanja arhitekture, developmenta, isporuke softvera pa sve do automatiziranog testiranja istog.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, a novi Change nastavlja spajati IT zajednicu.

Trenutno su putem Entrio sustava u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, programu i temama konferencije možete pratiti na službenom webu, Facebook i Twitter profilu.