fbpx

Dvije prestižne Dellove nagrade u Kingovim rukama!

Veliko oduševljenje zavladalo je među Kingovcima na dodjeli nagrada Dell Partner Awards 2021. Naime, ovo je druga godina zaredom da KING ICT osvaja prestižne nagrade Dell Technologiesa kojima Dell nagrađuje partnere i distributere za izvanredna postignuća – Partner of the Year in Croatia i Partner of the Year in Adriatic Region.

Iz Della poručuju: „Čestitamo timu KING ICT-a! Hvala vam puno, zaista ste još jednom dokazali svoju istinsku strast i predanost.“

Proglašenju je nazočio i predsjednik uprave KING ICT-a, Plamenko Barišić.

„Hvala, Dell Technologies, na ovoj prestižnoj nagradi među takvim konkurentima. Posebna zahvala lokalnom timu Della koji nas podržava u mnogim prodajnim ugovorima na Jadranu i EMEA regiji. Želim zahvaliti i kupcima na povjerenju u Dellove proizvode i KING-ove usluge“, istaknuo je Plamenko.

Čestitao je i kolegama u Kingu uključenima u pretprodaju, prodaju, implementaciju, integracije, podršku i održavanje Dellovih proizvoda: „Ovo je vaša nagrada. Potaknut će nas na zadržavanje i rast našeg Dellovog tima privlačeći nove talente zainteresirane za razvoj karijere u području modernih hibridnih ICT infrastruktura. Ovo je fantastičan zamah za digitalnu industriju. Iskoristimo ga najbolje što možemo.“, zaključio je.