fbpx

KING ICT Best SAP Cloud Partner u 2021.

KING ICT primio je novo vrijedno priznanje dugogodišnjeg partnera SAP-a. Radi se o nagradi Best Cloud Partner u 2021. godini za Hrvatsku, koja se dodjeljuje za ostvarene rezultate u protekloj godini. Izuzmemo li prethodnu godinu, kada se dodjela zbog pandemije nije održala, ovo je peta godina zaredom da KING ICT dobiva priznanje kao najuspješniji SAP partner u Hrvatskoj u nekoj od kategorija – cloud pretplata, on-premise licenci ili obje kategorije.

„Ponosni smo i počašćeni. Ponovno smo dokazali usmjerenost na rješenja u oblaku, što smo iskazali i uključivanjem u SAP-ovu Cloud Focus partnersku inicijativu. Dobiveno priznanje bit će dodatna motivacija našim stručnjacima da nastave s predanim radom“, poručuju iz KING ICT-a.

Podsjećamo, ključni SAP-ovi proizvodi u oblaku za koje KING ICT razvija kompetencije su rješenje za HXM – SuccessFactors, zatim za nabavu i ugovaranje – SAP Ariba, CX rješenja – SAP Marketing Cloud, SAP Sales Cloud i SAP Commerce Cloud te prediktivnu analizu i izvještavanje – SAP Analytics Cloud.