fbpx

Cyber Talks 2023 okupio entuzijaste i stručnjake iz cyber security sfere

U srijedu, 29.3. u Clubhouse Golfu, održan je događaj na kojem smo dobili odgovore na najvažnija pitanja iz cyber security sfere – Cyber Talks 2023. Na poludnevnom događaju brojni predavači predstavili su rješenja za sigurnost podataka i na svima razumljiv način objasnili kako prepoznati potencijalne prijetnje uz pojednostavljeno upravljanje.

„Jako nas veseli okupiti entuzijaste i profesionalce oko najsuvremenijih ideja i tehnologija iz područja cyber securityja. Zahvalni smo na velikom interesu, odazivu i ukazanom povjerenju naših korisnika i partnera. KING ICT je prepoznat partner u području cyber securityja na zapadno-europskim i lokalnim tržištima, a uz jaki fokus i daljnja ulaganja u ovoj domeni, nastavit ćemo čuvati visoku razinu sigurnosti poslovanja naših korisnika uz sve brojniji sigurnosni tim, nove projekte i nove dosege.“, poručio nam je Nino Talian, voditelj Odjela za informacijsku sigurnost KING ICT-a.

VAŽNOST KONFERENCIJA S FOKUSOM NA SIGURNOST
U vremenu u kojem su podaci, kako se kaže, „zlata vrijedni“, a njihova sigurnost jedan je od temelja uspješnog poslovanja i rasta, potrebno je osigurati valjanu zaštitu. Veća izloženost u cyber prostoru znači i veću izloženost cyber napadima. Kako broj napada neprestano raste, a hakeri postaju sve sofisticiraniji, teško se osloniti na tradicionalne pristupe zaštiti. Upravo su zato događaji poput ovoga, na kojemu se govori o najboljim praksama za smanjenje rizika, od velike važnosti.

Događaj je organiziran zajedničkim snagama KING ICT-a i partnera: LogRhythm sa sjedištem u Coloradu (SAD), netwrix (Teksas, SAD) i Skyhigh Security (San Francisco, SAD).