fbpx

KING ICT-u 3 nagrade Dell Technologiesa

Na dodjeli nagrada „Partner Awards 2022“ Dell Technologiesa, KING ICT je s primio čak tri prestižne nagrade koje potvrđuju izvanredna postignuća tvrtke. „Ovo je vrijeme kada se želimo usredotočiti na vas, naše partnere i vaša postignuća iz prošle godine“, poručuju iz Della. Nagrade koje je na ovogodišnjoj ceremoniji ponio King su:

– Partner of the Year Croatia – već drugu godinu zaredom KING ICT je u velikoj konkurenciji ponio nagradu za partnera godine za RH!

– Excellence in Social impact award – nagrada za potvrdu predanosti ciljevima održivosti, uključivosti, poslovne etike i poticanja digitalne transformacije u društvu.

– Personal Achievement CroatiaDinku Vranješu, KING ICT-ovom Direktoru sektora infrastrukture, uručena je nagrada koja dokazuje njegovu osobnu stručnost te iznimnu profesionalnost i predanost u poslovanju i partnerstvu s Dell Technologiesom.

Iz KING ICT-a poručuju kako su ponosni na sve tri vrijedne nagrade, a posebno čestitaju djelatnicima uključenima u projekte s Dellom te kolegi Dinku Vranješu na zasluženom priznanju.

„Puno hvala Dell Technologiesu na ovom priznanju. Mogu reći da je naš tim dao sve od sebe kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate, na dobrobit korisnika. Ponosan sam što imamo priliku surađivati s međunarodno etabliranom tvrtkom kao što je Dell Technologies i priznanja poput ovih služe kao vjetar u leđa da nastavimo davati svoj maksimum“, poručuje Dinko Vranješ, direktor infrastrukture KING ICT-a.