fbpx

vFORUM Adria 2022: KING ICT-u VMwareova nagrada za NSX

Tvrtka VMware, lider u pružanju multi-cloud usluga za sve aplikacije, danas je na vFORUMu Adria 2022 u Puli okupila više od 400 sudionika i VMware partnera iz 10 zemalja Adriatic regije.

Na jednom od najznačajnijih regionalnih tech događaja sezone, pod motom praktična iskustva za uspjeh u digitalnoj transformaciji, kroz više od 20 prezentacija, tehničke radionice i biznis panele, predstavljena su VMware rješenja i proizvodi koji tvrtkama i organizacijama svih veličina pomažu da već danas izgrade infrastrukturu otpornu na izazove budućnosti.   

U sklopu eventa, dodijeljene su i nagrade patnerima VMwarea za iznimna postignuća. Tako je KING ICT osvojio nagradu za NSX – rješenje za virtualizaciju mreže, koju je osvojio i prethodne dvije godine.

„Već treću godinu zaredom dobivamo jako važnu nagradu, za NSX partnera regije. Ovo priznanje predstavlja veliki doseg za naš tim i tvrtku te je potvrda kvalitete i stručnosti naših djelatnika. Veliko hvala partneru VMwareu. Nastavit ćemo s predanim radom i nadamo se da će i sljedeća dodjela proći u ovakvom tonu.“, kazao je Franjo Rebac, Voditelj odjela za mrežu i mrežnu sigurnost.

PREDAVANJE MARKA KEČE
Jedan od govornika bio je i KING ICT-ov Marko Keča, Voditelj tima za mrežnu sigurnost. Marko je održao predavanje na temu: NSX Advanced Load Balancer – suvremeno load balancing rješenje u suvremenom podatkovnom centru / Case study implementacije NSX Advanced Load Balancer rješenja u podatkovnom centru.

Kingov voditelj tima za mrežnu sigurnost može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom na implementacijama mrežnih i sigurnosnih rješenja, radom na kompleksnim sustavima i različitim tehnologijama te višegodišnjim iskustvom u radu s loadbalancing tehnologijama.

Inače, vFORUM Adria 2022 pravi je događaj za sve koji žele naučiti više o digitalnoj transformaciji i saznati kako VMware-ova potvrđena i praktična rješenja mogu pomoći u realizaciji njihovih ključnih inicijativa.