fbpx

KING ICT stekao novi SAP status

Danas, zahvaljujući internetu, u nekoliko sekundi možemo pronaći mnoštvo poduzeća za bilo koji posao koji nam je potreban. Ali, kako tvrtke u novom B2B svijetu biraju koja su poduzeća najbolja i s kojima će raditi? Većina se oslanja na statuse koji dokazuju kompetencije ili certifikate kako bi osigurali da ponuditelj može pružiti potrebne usluge. Svijet softvera nije drukčiji i to je bio jedan od glavnih razloga zašto je SAP uveo statuse priznate stručnosti ili Recognized Expertise (REx) program. REx zato nudi ključne prednosti u odabiru za kupce, ali i za SAP partnere koji imaju određenu akreditaciju.

KING ICT je stekao status SAP Recognized Expertise za područje Travel and Transportation zahvaljujući poslovnim rezultatima, timu stručnjaka s certifikatima iz ovog područja kao i referencama i visokim ocjenama zadovoljstva korisnika. Naše reference u ovoj industriji uključuju gotove ili tekuće projekte na SAP tehnologijama u Autocestama Rijeka-Zagreb, HŽ Infrastrukturi, HŽ Putničkom prijevozu, HŽ Cargu, Hrvatskim cestama i Hrvatskim autocestama.

Ovo je drugi REx status koji je King stekao nakon prošlogodišnjeg, za područje Utilities, te vjerujemo da dokazuje našu predanost izvrsnosti u implementaciji i usmjerenosti na industrije u kojima imamo iskustva i kompetencije.