fbpx

Rektorova nagrada za FrontEd radionicu: KING ICT Platinum partner

FrontEd radionica, koje je KING ICT bio platinum partner, osvojila je Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu za 2020./2021. akademsku godinu.

FrontEd je besplatna dvotjedna stručna radionica studentske udruge EESTEC LC Zagreb na kojoj su studenti dobili priliku brusiti vještine front-end programiranja te steći nova znanja i vještine. Ove je godine prvi puta održana zbog velikog interesa studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu za tematiku izrade web stranica.

Kolege iz KING ICT-a za zadatak su imali obučiti timove studenata teoriji, potom im osigurati server da naučeno pretoče u praksu – timovi su na server tj. platformu uploadali svoje web aplikacije, potom rješavali zadatak koji su postavili upravo Kingovci, koji su zatim i pregledali radove i izabrali prvo, drugo i treće mjesto.

Čestitke Kingovcima koju su bili uključeni: Alen Adanić, Goran Gerbus, Renato Ćurić, Karlo Benčić i Krešimir Kondža. Alen i Renato su održali predavanje, dok su Goran, Karlo i Krešimir izradili zadatak za hackathon.