fbpx

Nino Talian @ SecureTech: Panel o uspjesima u cybersecurity sferi

Ukoliko vas zanimaju teme poput kibernetičke sigurnosti, onda za vas u utorak, 26. listopada, svi putevi vode u zagrebački hotel Sheraton. Na konferenciji, koja se bavi izazovima u upravljanju sigurnošću informacijskih sustava u velikim organizacijama, sudjelovat će i Nino Talian, voditelj odjela za informacijsku sigurnost u KING ICT-u.

Konferenciju organizira hrvatski ogranak (ISC)2 u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva. Stručni predavači podijelit će svoja znanja i iskustva s polaznicima koji će imati prilike učiti od predstavnika odjela za informacijsku sigurnost nekih od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj.

Cilj je konferencije SecureTech upravo razmjena znanja i praktičnog iskustva u provedenim sigurnosnim projektima, osvještavanje o važnosti IT sigurnosti, pružanje uvida u nove sigurnosne tehnologije te smjernice o tome što donosi budućnost u svijetu sigurnosti.

PANEL RASPRAVA O USPJESIMA U KIBERNETIČKOJ SIGURNOSTI

Uz stručna predavanja, ove nas godine očekuju i dvije panel rasprave. Jedna će predstaviti priče o uspješnim projektima kibernetičke sigurnosti, dok će druga, u suorganizaciji udruge weTHINK iz Beča, okupiti predstavnike gospodarskih komora iz regije.

Na panelu o uspjesima u kibernetičkoj sigurnosti sudjelovat će i KING ICT-ev Nino Talian. Cilj je panela s polaznicima podijeliti uspješne priče u području realizacije cybersecurity projekata te razvoja poslovanja u cybersecurity domeni.

Nino će, između ostalog, objasniti izazove razvoja poslovanja temeljenog na cybersecurity rješenjima i uslugama, navesti ključne faktore uspjeha u implementaciji cybersecurity projekata, ali i pojasniti kako u Kingu koračamo rame uz rame s najsuvremenijim trendovima u ovoj sferi.

Vidimo se u Sheratonu!