fbpx

Kingovac organizira IT konferenciju za pomoć Petrinji i okolici: Uključite se

Strašni potres koji je pred kraj prošle godine pogodio Sisačko-moslavačku županiju sve nas je zgrozio, ali i ujedinio. Pomoći je odlučio i Nenad Trajkovski, Kingov ekspert, voditelj programa razvoja softvera i Microsoftov Most Valuable Professional. Nenad je s MVP-jevcima Bernardom Katićem, Tomislavom Lulićem, i Domagojem Pavlešićem u tren oka organizirao IT konferenciju iz različitih područja kao što su: Project Management, Office 365, Microsoft Azure, SQL i mnogih drugih.

Konferencija je humanitarnog karaktera. Naime, kako biste istoj prisustvovali, potrebno je uplatiti minimalni iznos po osobi od 50€ preko go get funding kampanje koja se zatvara u petak u 18:00, a sredstva će se direktno donirati najugroženijima. Gornji limit uplate ne postoji.

Potvrdu o uplati potrebno je poslati na mvp_for_Banija@ms-community.org kako bi vam 15. siječnja stigao link za pristup konferenciji koja će se održati online, putem Microsoft Teams platforme.

„Ono što svatko tko je iz IT svijeta može očekivati su vrhunska predavanja koja drže redom MVP-jevi, a pokrivene su najnovije teme i dostignuća. Dva su glavna razloga zašto se odazvati. Prvi je što za malu cijenu možete na jednom mjestu slušati velik broj vrhunskih predavanja. Drugi je taj da ćete time pomoći ugroženim ljudima i time učiniti dobro djelo. WIN-WIN“, poručuje Nenad.

Kingovac Trajkovski održat će predavanje o načinu komuniciranja u projektu jer, kako kaže – bez obzira na tehnologiju, pravilna, jasna i nedvosmislena komunikacija je preduvjet za uspjeh svakog projekta.

Detalje o konferenciji i predavačima pročitajte OVDJE.

Konferencija će se održati u subotu, 16. siječnja od 9:00 do 17:00. Učinite dobro djelo, poslušajte predavanja nekih od najvećih IT stručnjaka i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija!