fbpx

U tijeku KING ICT Akademija 2021.

Besplatna edukacija i plaćena praksa

Unatoč tome što je još jedna akademska godina iza njih, naši vrijedni studenti pohađaju online predavanja na kojima Kingovi stručnjaci dijele svoja znanja i iskustva! Četvrtu godinu zaredom održavamo KING ICT Akademiju, program besplatne edukacije i plaćene prakse.

Od sto studenata s FER-a, FOI-a, EFZG-a, PMF-a, TVZ-a i drugih fakulteta, njih trideset troje odabrano je prema raznim poslovnim ulogama poput poslovnog analitičara, testera te JAVA i .NET developera. Za svaku su grupu organizirane radionice i predavanja na kojima ove godine sudjeluje 26 Kingovih stručnjaka u ulozi predavača ili mentora, a svi s istim ciljem – prenošenje znanja mlađim naraštajima u želji da ubrzo postanu naše nove kolegice ili kolege.

Nakon teorijskog, studenti će dobiti priliku okušati se i u praktičnom dijelu Akademije, na stvarnom projektu unutar jedne od najbrže rastućih industrija na svijetu.

Na praktičnom dijelu Akademije sudjelovat će studenti koji su se najviše istaknuli

Polaznike Akademije očekuje selekcijsko testiranje, nakon kojeg će se oformiti projektni tim koji će raditi na razvijanju web aplikacije.

Web aplikacija izrađuje se prema korisničkim zahtjevima koje definira „poslovni mentor“. Sama tehnologija nije unaprijed odabrana već ovisi o prethodnom iskustvu odabranih kandidata i njihovim preferencijama, a sve u skladu s Kingovim tehnološkim radarom.

Svoje rješenje i rezultate, studenti će prezentirati Kingovcima na „Show Offu“.

Ljetna King Akademija 2020.

Prošlogodišnja Akademija odličan je primjer uspješnog remote rada, a i ove godine nastavljamo s istom praksom. Želja nam je da svaku sljedeću Akademiju učinimo još kvalitetnijom, a da studenti i Kingovci budu što zadovoljniji s rezultatima.

Prema dojmovima bivših akademaca, a naših današnjih kolega, znamo da smo u tome uspješni!

VIŠE

>>  https://king-ict.hr/king-ict-akademija-studenti-zaposleni-u-kingu/

>>  https://king-ict.hr/uspjesno-smo-priveli-kraju-king-akademiju-2020/