fbpx

KING ICT-u Ciscova nagrada Marketing Partner of the Year

Američka multinacionalna tehnološka tvrtka Cisco nagradila je tvrtku KING ICT priznanjem „Marketing Partner of the Year“. Priznanje je uručeno predsjedniku uprave KING ICT-a, Plamenku Barišiću, na godišnjoj ceremoniji dodjele nagrada partnerima tvrtke Cisco.

„Ova nagrada potvrda je vaše istinske predanosti našem partnerstvu i klijentima, kao i stručnosti i inovativnosti tima KING ICT-a. Zahvaljujemo vam na postizanju izvanrednih rezultata i na marljivom radu tijekom prošle godine.“, poručuju iz tvrtke Cisco.

„Ponosna sam što je Cisco prepoznao trud naših stručnjaka i želju da u svakom koraku damo ‘malo više’, budemo inovativni i uvijek na razini zadatka. Ovo je velika motivacija za daljnji rad, veselimo se nadolazećoj suradnji i novim pothvatima“, ističe Anita Lelas Polić, voditeljica Marketinga i komunikacija u KING ICT-u.

PARTNERSTVO TRTKI CISCO I KING ICT
Tvrtke Cisco i KING ICT uspješno surađuju već dugi niz godina, a ta je suradnja obilježena uspješnim projektima i zadovoljnim klijentima. U lipnju ove godine, održan je zajednički event u Clubhouse Golfu, na kojem su najveći stručnjaci obiju tvrtki izmijenili znanja i iskustva na temu hibridnog rada i modernih tehnologija koje ga omogućuju i oblikuju.

CISCO Hrvatska na dodjeli nagrada 2020. dodijelio je Kingu dva priznanja  – Partner of the Year za Enterprise Networking i Partner of the Year za Data Center Networking.

Više o rješenjima Ciscoa i KING ICT-a za remote, hibridni ili rad iz ureda pročitajte na linku.