fbpx

KING ICT dobitnik Posebne povelje za izvrsnost i međunarodnu prepoznatljivost projekta

Project Management Institute (PMI) Croatia nagradio je Luku Kaštelančića (viši voditelj projekata u KING ICT-u) i KING ICT „Posebnom poveljom za izvrsnost i međunarodnu prepoznatljivost projekta“ – za projekt SIEM Technology Refresh; odnosno projekt za NATO Agenciju.

Projekt je uključivao isporuku i implementaciju naprednog SIEM rješenja iz područja cyber securityja s kompletnom najsuvremenijom IT infrastrukturom za NATO Agenciju (NCI Agency).

Povelja je veliko priznanje za KING ICT-ov projektni tim stručnjaka, PM-a Luku Kaštelančića i čitavu tvrtku koja je upravo ovim projektom učinila svoj dosad najveći iskorak na međunarodno tržište.

„Ponosan sam na ovo veliko priznanje i zahvalan institutu PMI Croatia što je prepoznao veličinu ovog projekta i njegov značaj za Hrvatsku u međunarodnom kontekstu. Želim zahvaliti svim našim partnerima na projektu, a pogotovo projektnom timu KING ICT-a koji je zaslužan što smo u međunarodnoj konkurenciji te sigurnosno i restriktivnom okruženju ne samo opravdali povjerenje, nego i podigli ljestvicu kvalitete isporuke te isporučili kompleksni i izazovni projekt unutar opsega, vremena i budžeta za klijenta – NATO Agenciju“, poručuje Luka Kaštelančić, viši voditelj projekata u KING ICT-u.